Time Goes By

Fájó szívvel

2021. január 27. 15:23 - Time Goes By

Hosszú szenvedés és több éves emberfeletti küzdelem után ma délután gyógyíthatatlan betegségben, 52 éves korában elhunyt a blog technikai és ehhez kapcsolódó kreatív feladatokat ellátó személye, és nem mellesleg legjobb barátom,

Bene-Silló Tünde

akinél intelligensebb, jószívűbb és segítőkészebb embert nem hordott a hátán a Föld. És már nem is fog.

Tündi,

Nagyszerű ember voltál, akire barátságunk első percétől kezdve egészen az utolsó pillanatokig, azaz az elmúlt 20 évben mindig, minden körülmények között számíthattam. Végtelen türelmedet, segítőkészségedet és szeretetedet még akkor is megőrizted, amikor már ezredszer mondtad el, hogyan is kell egy képet normálisan belinkelni.

Bár az élet egy idő után más földrajzi helyekre sodort minket, de baráti kapcsolatunk csak erősebbé és szorosabbá vált. A közös munkahelyi kalandok és erőfeszítések után egymás életének részei is lettünk, mint legjobb barátok, akik mindig úgy tudták őszintén megbeszélni az apró-cseprő ügyeiket, az éppen aktuális professzionális vagy magánéletbeli kihívásokat, hogy közben soha nem bántották meg egymást. Mint mindenkiből, úgy belőlem is a legjobbakat tudtad kihozni, úgyhogy most nem csak szerető és odaadó férjedet, tehetséges, kamaszodó kislányodat, de magamat is rettenetesen sajnálom, mert ilyen ember nem lesz több egyikünk életében sem.  

Bár személyed, végtelen erőd és kitartásod örök példaként lebeg majd a szemem előtt, de ez sajnos egy kicsit sem csökkenti azt az űrt, amit távozásod után hagytál. Nincs már többé titkos aduász a ruhám ujjában.  

Erika (TGB)

2 komment
Címkék: egyeb

A bejegyzés trackback címe:

https://timegoesby.blog.hu/api/trackback/id/tr9216405508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása